Оптимизация за скорост на WordPress и WooCommerce

Ще анализираме твоя уебсайт или онлайн магазин и ще извършим подобрения, за да зарежда бързо и безпроблемно.

Защо бързото зареждане на един уебсайт е важно?

Увеличава конверсиите

Малко забавяне дори от 3 секунди от времето за зареждане може да доведе до 40% загуба на трафик на сайта!

Подобрява SEO

Повишаването на скоростта на сайта води до положителни резултати в SERP. Бързото зареждане е ранкинг фактор.

Увеличава продажбите

Бързият онлайн магазин и страница за плащане допринасят за повече завършени поръчки и по-малко изоставени колички.

Подобрено мобилно преживяване

Скоростта е критичен фактор за потребителите през мобилни устройства.

Подобрено потребителско преживяване

За да се избегне лошото потребителско изживяване вследствие на бавно зареждане, най-добре е да се предприеме оптимизация на скоростта на зареждане.

По-нисък Bounce Rate

С бърз сайт задръжаш посетителите на сайта за по-дълго като раглеждат повече страници, което намалява Bounce rate-а – важно за SEO.

Имаш бавен сайт?

За нас ще е удоволствие да решим този проблем.

Какво включва услугата по оптимизация за скорост на уебсайт?

Правим предварителен одит чрез измерваме на производителността с GTmetrix, Pingdom и Google PageSpeed Insights. Следващите стъпки са:

Оптимизация на изображенията

С оптимизацията на размера на изображението, уебсайтът зарежда бързо на компютър или мобилни устройства. Имаме експертизата да оптимизираме изображенията за намаляване на размера на файла, без да се прави компромис с качеството.

Анализ на темата и плъгините

Извършваме пълен одит на всички инсталирани теми и плъгини. След това заедно ще определим кои да запазим и кои да премахнем. Тази стъпка гарантира подобряване на производителността на сайта.

Оптимизация на базата данни

Чистата база данни допринася към скоростта на зареждане на вашия сайт. Ще премахнем излишните нежелани данни, останали от изтрити плъгини, за да намалим размера на базата данни и ще я оптимизираме.

Анализ на хостинг сървъра

Проверяваме хостинг услугата и преценяваме дали е причина за бавната скорост на зареждане на сайта. Преглеждаме и сървърните настройки.
f

Кеширащ плъгин

Използваме специализирани плъгини за кеширане, които могат да изпълняват редица задачи, обхващащи lazy load на изображения, HTML, CSS и JS минификация и късното им зареждане.
Q

Bad Requests

Премахваме всички лоши заявки под формата на неработещи връзки. Оптимизираме страниците, за да осигурим ефективно зареждане на страниците.

Защо уеб студио Pixadoro?

Солидният, добре планиран и добре изработен уебсайт може да те отличи от конкуренцията, да добави допълнителна стойност, да води повече клиенти и последователи.

От 9 години развиваме WordPress базирани уебсайтове, следим всички новости в екосистемата и прилагаме най-добрите практики, за да са сайтовете модерни, бързи, отличими, конвертиращи. Имаме поглед върху всички технологии и се справяме с всякакви проблеми.

Независимо дали търсиш някой, който да ъпгрейдне текущ уебсайт, отстрани проблеми и бъгове, да преработи или да направи цялостен редизайн на уебсайта ти, в Pixadoro ще намериш сигурен партньор.

И ако просто наистина не си сигурен от какво се нуждаеш, свържи се с нас за консултация.

"Pixadoro ми помогнаха да изградя целия уебсайт на Tax Monkey от нулата. Работили сме заедно и по много други неща и винаги бих избрал да работя с тях."

Никола Пенчев
Адвокат и данъчен консултант, taxmonkey.bg

"Още със старта на QuestionMarks знаехме, че Pixadoro ще е нашият избор за уеб дизайнер. Сайтът ни стана точно отражение на това, което сме ние и което искахме клиентите да виждат в нашите услуги, а зад това стоят талантът и работата на Pixadoro."

Ива Семенкова
questionmarks.eu

"Работата ми с Цветан е пример за онези дългосрочни и устойчиви партньорства, за които четем материали като рецепти за успех. Избрах го съвсем случайно и вече над 5 години той е моята дясна ръка за дейностите, които са важни и за които digital support е необходимост. Лесно и гладко се случват нещата."

Десислава Десева
Консултант финанси и животозастраховане, deseva.com

Полезна информация от Блога

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Ако искаш да ускориш своя WordPress сайт, намаляването на размера на изображенията е една голяма стъпка в тази посока. Средно изображенията представляват около половината от размера на уеб страницата, така че дори малките подобрения могат да доведат до големи...

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

От средата на Юни 2021, Google въвежда Core Web Vitals (Основни показатели за мрежата) като ранкинг фактор при класирането на сайтовете в SERP (Search Engine Results Page). Обикновено, когато Google обяви актуализация, която ще повлияе на класирането при търсене,...

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Скоростта на всеки WordPress сайт играе критична роля както при потребителския опит (User Experience - UX), така и при SEO оптимизацията за търсачки. Уеб страниците, които зареждат бавно може да повлияят негативно на класирането на сайта в търсачките, както и да са...

Интеграции с WordPress

Съдействаме за интеграция на външни приложения към WordPress (WooCommerce) – имейл маркетинг, дигитален маркетинг, реклама, анализ на трафика, автоматизации, CRM и др.

Google

Analytics
Search Console
Tag manager
Optimize
Ads / Adsense

Други

Facebook / LinkedIn Pixels
Yandex / Bing
Social login
Zapier / IFTTT

Hotjar / Crazyegg

Други

Mailchimp / Mailerlite
CRM
Trello / Todoist
Discord / Slack
И още, само попитай :)

Интеграции към WooCommerce

Съдействаме за интеграция на методи на плащане, доставка, фактуриране и други.

Stripe

Paypal

EasyPay

Спиди

Paylike

Банка

Наложен

От обект

2Checkout

ePay

Еконт

Други