Миграция на уебсайт към WordPress

Време е за промяна? Независимо дали уебсайтът е изграден на собствена CMS система или е базиран на друга платформа, ние ще извършим миграция към WordPress безпроблемно.

Как управляваме миграцията към WordPress?

Pixadoro има опитът и експертизата за планирано безпроблемно мигриране на вашия уебсайт към WordPress.

  1. Създаваме нова инсталация на WordPress в тестова среда и изграждаме съществуващите функции на сайта.
  2. Създаваме категориите и типовете постове на стария уебсайт, запазваме структурата на URL, за да се подготвим за цялостна миграция на данни.
  3. Мигрираме всички данни (постове, снимки, продукти, клиенти, страници, контактни форми и др.) към новия уебсайт, запазвайки SEO.
  4. Създаваме план за публикуване на новия уебсайт, който да минимизира прекъсвания на сайта.
  5. След успешна миграция, проверяваме всичко дали работи коректно и без грешки.

Искате да мигрирате своя уебсайт към WordPress?

За нас ще е удоволствие да го осъществим.

Защо да мигрирате сайта си към WordPress?

Най-популярната CMS платформа, задвижваща повече от 42% от всички уебсайтове.

Сигурност – WordPress няма да спре да бъде поддържан утре. Разработен през 2003 г., WordPress ще продължи да се развива с нови функционалности, актуализации, сигурност, екосистема и WordPress общност.
Огромна екосистема от плъгини и теми.
Универсална платформа – блог, магазин, форум – каквото ти е необходимо.
Изключително лесен и интуитивен за администриране.
WordPress Logo

Защо Pixadoro?

Един солиден, добре планиран и изработен уебсайт може не само да ви отличи от конкуренцията, но и да добави допълнителна стойност, привличайки повече клиенти и последователи.

11 години опит: Вече повече от десетилетие развиваме WordPress и WooCommerce базирани уебсайтове, следим всички новини в екосистемата и прилагаме най-добрите практики. Нашите сайтове са модерни, бързи, отличими и високо конвертиращи. Разполагаме с експертиза във всички технологии и успешно разрешаваме всякакви проблеми.

Пълен спектър от услуги: Независимо дали се нуждаете от ъпгрейд на текущия си уебсайт, отстраняване на проблеми и бъгове, преработка или цялостен редизайн, в Pixadoro ще откриете надежден партньор.

Консултиране: Ако не сте сигурни от какво точно се нуждаете, свържете се с нас за консултация. Ние ще ви помогнем да изберете най-доброто решение за вашия уебсайт.

Полезно от Блога

Значението на продуктовите филтри в електронната търговия

Значението на продуктовите филтри в електронната търговия

Проучване, направено от BigCommerce, открива, че: 34% от уебсайтовете предоставят лошо изживяване при филтриране, като предлагат на потребителите дори ако имат най-основните продуктови изисквания 50% от уебсайтовете осигуряват посредствено изживяване при филтриране:...

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Много собственици на стартиращи онлайн магазини търсят решение за бързо и лесно пускане на своя магазин на пазара. Често поради липса на ресурси, време за проучване или нуждата магазинът да бъде пуснат възможно най-скоро се избира някоя SAAS (software as a service)...

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Значението на онлайн магазините става все по-голямо във времена на световна пандемия. Това мотивира повечето търговци и предприемачи да изградят свои уебсайтове и да пренесат бизнесите си онлайн. Създаването на сайт звучи като лесна задача, но всъщност крие някои...