За Pixadoro

Привет! Аз съм Цветан Цаков, а Пиксадоро e моето web design студио, специализирано в разработването на WordPress сайтове с най-високи стандарти за качество, потребитителско изживяване, дизайн и функционалност. Радостен съм, че с повечето клиенти създавам дългосрочно сътрудничество.

Имам повече от 11 години опит в уеб с разнообразни малки, средни и големи проекти. Изграждал и поддържал съм сайтове с над 200 000 месечни посещения, онлайн магазини с множество функционалности и интеграции, платформи за онлайн курсове, маркетплейс платформи за свързване на клиенти и професионалисти, блогове и много други.

През 2022 г., заедно с Нула32, спечелихме наградата “Сайт на годината” при гласуването на публиката и станахме пети при вота на журито!

През 2023 г. с Anagami.bg спечелихме 3-то място “Сайт на годината” при гласуването на публиката в оспорваната категория “Корпоративен сайт”!

Последвайте ни

Divi
Avada
WordPress
PHP
JavaScript
Adobe Creative Suite

Отворена комуникация

Изслушвам нуждите и изискванията на клиента, спазвам крайните срокове и говоря за бъдещия проект по начин, който не е изпълнен с технически термини, които няма да бъдат разбрани. Винаги се стремя да бъда отворен и приятелски настроен.

Честност

Ще дам точна оценка на времето и разходите, преди да започнем. Ако заданието е такова, което не мога да изпълня, ще те уведомя, че проектът не отговаря на моите умения и ще се постаря да те насоча към друг добър специалист. Като фрийлансър обичам да обръщам индивидуално внимание на клиентите си.

Най-добри практики

Има невероятно много небрежно направени сайтове особено на WordPress. Много хора претоварват своите сайтове с твърде много плъгини, използват бавни, лошо проектирани теми или страдат от лош UX. Полагам усилия да бъда в крак с актуалните най-добри практики за дизайн и програмиране не само по начин, който работи, но по начин, който ще направи твоя сайт възможно най-бърз, сигурен и лесен за използване.

Богат опит

Създавам уебсайтове от над 9 години и имам богат опит в WordPress, WooCommerce, CSS, JS, PHP, анализи, уеб хостинг, домейни, DNS, интеграции с API-та и приложения. Работил съм по различни проекти от всякакъв мащаб – от лични блогове, през персонализирани магазини, до маркетплейс платформи за различни видове услуги. Силните ми страни са в теми като Avada и Divi, WooCommerece и интеграцията на услуги, платежни системи и доставки, миграция на уебсайтове, сигурност и оптимизиране на WordPress.

"Потърсихме решение за редизайн на нашия сайт за мода базиран на WooCommerce и се радвам, че попаднахме на професионалист като Цветан. Притежава изключително ценно и рядко качество в днешно време - да желае да направи клиента доволен, а не просто да отчете свършена работа. След като виждахме, че някоя предложена идея не сработи по начина, по който очаквахме и я допълвахме, той откликваше без възражения и задаваше уместни въпроси. Дори сам предлагаше допълнения. Работи акуратно и бързо - спази всички срокове и комуникацията вървеше без паузи. Ако си търсите професионалист, който да поеме грижата да сте доволни и да реализирате идеите си на разумна цена, свържете се с него!"

Пламен Дечев
luisaspagnolibg.com

"Pixadoro ми помогнаха да изградя целия уебсайт на Tax Monkey от нулата. Работили сме заедно и по много други неща и винаги бих избрал да работя с тях."

Никола Пенчев
Адвокат и данъчен консултант, taxmonkey.bg

"Още със старта на QuestionMarks знаехме, че Pixadoro ще е нашият избор за уеб дизайнер. Сайтът ни стана точно отражение на това, което сме ние и което искахме клиентите да виждат в нашите услуги, а зад това стоят талантът и работата на Pixadoro."

Ива Семенкова
questionmarks.eu

"Работата ми с Цветан е пример за онези дългосрочни и устойчиви партньорства, за които четем материали като рецепти за успех. Избрах го съвсем случайно и вече над 5 години той е моята дясна ръка за дейностите, които са важни и за които digital support е необходимост. Лесно и гладко се случват нещата."

Десислава Десева
Консултант финанси и животозастраховане, deseva.com

"Свързахме се с Pixadoro в търсене на решение за единичен процес, но скоро след това поверихме на уеб студиото цялостното администриране и поддръжка на сайта ни. Комуникацията с Цветан е бърза, гладка и надеждна и знаем, че можем спокойно да се концентрираме върху творческата част на нашия бизнес."

Панайот Стефанов
Списание Нула32, nula32.bg

Искаш нов уебсайт или да съживим стария?

Нека поговорим.