Изработка на бърз уебсайт с WordPress

От безупречния дизайн до безупречния код. Винаги правим допълнителната стъпка и не пропускаме и най-малката подробност в нашата работа. Даваме и 1 месец безплатна поддръжка.

Защо да изберете Pixadoro?

Един солиден, добре планиран и изработен уебсайт може не само да ви отличи от конкуренцията, но и да добави допълнителна стойност, привличайки повече клиенти и последователи.

11 години опит: Вече повече от десетилетие развиваме WordPress и WooCommerce базирани уебсайтове, следим всички новини в екосистемата и прилагаме най-добрите практики. Нашите сайтове са модерни, бързи, отличими и високо конвертиращи. Разполагаме с експертиза във всички технологии и успешно разрешаваме всякакви проблеми.

Пълен спектър от услуги: Независимо дали се нуждаете от ъпгрейд на текущия си уебсайт, отстраняване на проблеми и бъгове, преработка или цялостен редизайн, в Pixadoro ще откриете надежден партньор.

Консултиране: Ако не сте сигурни от какво точно се нуждаете, свържете се с нас за консултация. Ние ще ви помогнем да изберете най-доброто решение за вашия уебсайт.

Какви уебсайтове правим?

Не се ограничаваме до конкретна ниша. Заедно ще комуникираме всички детайли, така че да отразяват бранда и бизнес модела по най-добрия начин.

N
Блогъри
N
Инфлуенсъри
N
YouTube-ъри / Podcast-ъри
N
Адвокатски кантори
N
Счетоводни кантори
N
Консултантски услуги
N
Занаятчии и художници
N
Фотографи
N
Артисти
N
Медицински центрове
N
Дентални центрове
N
Ветеринарни центрове
N
Фондации и сдружения
N
Спортни школи/клубове
N
Фирмени
N
Портфолио
N
Ландинг страници
N
Lead generation
N
Заведения за хранене
N
Барове
N
Сладкарници / Пекарни
N
Хотели
N
Събития
N
И още, само попитай :)

Професионална изработка на бърз сайт

Добрият уебсайт е този, който работи за вас. Той е бърз, лесен за използване и безупречно функционира на мобилни устройства. Хората рядко забелязват тези характеристики, но именно това прави един сайт отличен. С нашата експертиза създаваме безупречно потребителско изживяване – уебсайт, който функционира както трябва, без компромиси.

Модерен и стилен изглед

Внимателно подбрани плъгини
Първоначална SEO оптимизация
Оптимизиран UX/UI
Оптимизиран за всички устройства и екрани
Оптимизиран за бързо зареждане

Имате идея за нов уебсайт?

За нас ще е удоволствие да я реализираме.

Още от Pixadoro

Интеграции с WordPress

Съдействаме за интеграция на външни приложения към WordPress (WooCommerce) – имейл маркетинг, дигитален маркетинг, реклама, анализ на трафика, автоматизации, CRM и др.

Google

Analytics
Search Console
Tag manager
Optimize
Ads / Adsense

Други

Facebook / LinkedIn Pixels
Yandex / Bing
Social login
Zapier / IFTTT

Hotjar / Crazyegg

Други

Mailchimp / Mailerlite
CRM
Trello / Todoist
Discord / Slack
И още, само попитай :)

Полезно от Блога

Значението на продуктовите филтри в електронната търговия

Значението на продуктовите филтри в електронната търговия

Проучване, направено от BigCommerce, открива, че: 34% от уебсайтовете предоставят лошо изживяване при филтриране, като предлагат на потребителите дори ако имат най-основните продуктови изисквания 50% от уебсайтовете осигуряват посредствено изживяване при филтриране:...

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Много собственици на стартиращи онлайн магазини търсят решение за бързо и лесно пускане на своя магазин на пазара. Често поради липса на ресурси, време за проучване или нуждата магазинът да бъде пуснат възможно най-скоро се избира някоя SAAS (software as a service)...

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Значението на онлайн магазините става все по-голямо във времена на световна пандемия. Това мотивира повечето търговци и предприемачи да изградят свои уебсайтове и да пренесат бизнесите си онлайн. Създаването на сайт звучи като лесна задача, но всъщност крие някои...