Изработка на бърз уебсайт с WordPress

От безупречния дизайн до безупречния код. Винаги правим допълнителната стъпка и не пропускаме и най-малката подробност в нашата работа. Даваме и 1 месец безплатна поддръжка.

Защо уеб студио Pixadoro?

Солидният, добре планиран и добре изработен уебсайт може да те отличи от конкуренцията, да добави допълнителна стойност, да води повече клиенти и последователи. От 9 години развиваме WordPress базирани уебсайтове, следим всички новости в екосистемата и прилагаме най-добрите практики, за да са сайтовете модерни, бързи, отличими, конвертиращи. Имаме поглед върху всички технологии и се справяме с всякакви проблеми. Независимо дали търсиш някой, който да ъпгрейдне текущ уебсайт, отстрани проблеми и бъгове, да преработи или да направи цялостен редизайн на уебсайта ти, в Pixadoro ще намериш сигурен партньор. И ако просто наистина не си сигурен от какво се нуждаеш, свържи се с нас за консултация.

Какви уебсайтове правим?

Не се ограничаваме до конкретна ниша. Заедно с теб ще комуникираме всички детайли, така че да отразяват бранда по най-добрия начин.
N
Блогъри
N
Инфлуенсъри
N
YouTube-ъри / Podcast-ъри
N
Адвокатски кантори
N
Счетоводни кантори
N
Консултантски услуги
N
Занаятчии и художници
N
Фотографи
N
Артисти
N
Медицински центрове
N
Дентални центрове
N
Ветеринарни центрове
N
Фондации и сдружения
N
Спортни школи/клубове
N
Фирмени
N
Портфолио
N
Ландинг страници
N
Lead generation
N
Заведения за хранене
N
Барове
N
Сладкарници / Пекарни
N
Хотели
N
Събития
N
И още, само попитай :)

Професионална изработка на бърз сайт

Добрият уебсайт е този, който работи за теб. Познаваш кога един сайт е наистина добър – бърз, лесен за използване и работи безупречно на мобилни устройства. Повечето хората не се замислят за това и така трябва да бъде. Имаме експертизата да създадем безпроблемно изживяване за потребителите – уебсайт, който работи така, както трябва – безупречно.

Модерен и стилен изглед
Внимателно подбрани плъгини
Първоначална SEO оптимизация
Оптимизиран UX/UI
Оптимизиран за всички устройства и екрани
Оптимизиран за бързо зареждане

Имаш идея за нов уебсайт?

За нас ще е удоволствие да го реализираме.

"Pixadoro ми помогнаха да изградя целия уебсайт на Tax Monkey от нулата. Работили сме заедно и по много други неща и винаги бих избрал да работя с тях."

Никола Пенчев
Адвокат и данъчен консултант, taxmonkey.bg

"Още със старта на QuestionMarks знаехме, че Pixadoro ще е нашият избор за уеб дизайнер. Сайтът ни стана точно отражение на това, което сме ние и което искахме клиентите да виждат в нашите услуги, а зад това стоят талантът и работата на Pixadoro."

Ива Семенкова
questionmarks.eu

"Работата ми с Цветан е пример за онези дългосрочни и устойчиви партньорства, за които четем материали като рецепти за успех. Избрах го съвсем случайно и вече над 5 години той е моята дясна ръка за дейностите, които са важни и за които digital support е необходимост. Лесно и гладко се случват нещата."

Десислава Десева
Консултант финанси и животозастраховане, deseva.com

"Свързахме се с Pixadoro в търсене на решение за единичен процес, но скоро след това поверихме на уеб студиото цялостното администриране и поддръжка на сайта ни. Комуникацията с Цветан е бърза, гладка и надеждна и знаем, че можем спокойно да се концентрираме върху творческата част на нашия бизнес."

Панайот Стефанов
Списание Нула32, nula32.bg

Още от Pixadoro

Интеграции с WordPress

Съдействаме за интеграция на външни приложения към WordPress (WooCommerce) – имейл маркетинг, дигитален маркетинг, реклама, анализ на трафика, автоматизации, CRM и др.

Google

Analytics
Search Console
Tag manager
Optimize
Ads / Adsense

Други

Facebook / LinkedIn Pixels
Yandex / Bing
Social login
Zapier / IFTTT

Hotjar / Crazyegg

Други

Mailchimp / Mailerlite
CRM
Trello / Todoist
Discord / Slack
И още, само попитай :)

Полезно от Блога

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Ако искаш да ускориш своя WordPress сайт, намаляването на размера на изображенията е една голяма стъпка в тази посока. Средно изображенията представляват около половината от размера на уеб страницата, така че дори малките подобрения могат да доведат до големи...

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

От средата на Юни 2021, Google въвежда Core Web Vitals (Основни показатели за мрежата) като ранкинг фактор при класирането на сайтовете в SERP (Search Engine Results Page). Обикновено, когато Google обяви актуализация, която ще повлияе на класирането при търсене,...

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Скоростта на всеки WordPress сайт играе критична роля както при потребителския опит (User Experience - UX), така и при SEO оптимизацията за търсачки. Уеб страниците, които зареждат бавно може да повлияят негативно на класирането на сайта в търсачките, както и да са...