Редизайн на уебсайт с WordPress

Подобри онлайн присъствието си с оптимално изграден и проектиран уебсайт на WordPress. Даваме и 1 месец безплатна поддръжка.

Нужен ли е редизайн на моя уебсайт?

Посетителите се нуждаят само от 5 секунди, за да формират мнение за това, което виждат и преживяват на уеб страницата. През следващите 5 секунди, 94% от потребителите създават солидно впечатление, което е трудно да се промени по-късно. С други думи, възможностите за придобиване на клиент са изключително ограничени във времето. Висококачественият UI и UX дизайн е най-добрата стратегия за бързо предаване на впечатляващ имидж на бранда и спечелване доверието на бъдещия клиент.

%

от посетителите незабавно напускат уебсайт, който има лош UI или/и UX дизайн

%

от посетителите вземат решение да станат клиент въз основа на уебсайта на компанията

млрд. годишни приходи се губят от бавно зареждащи се уебсайтове за онлайн търговия

Източник: Hubspot, Econstultancy
Ако някоя от следните точки резонира с текущия ти уебсайт, може би е време да обмислиш редизайн:
M
Не работи добре на мобилни и таблетни устройства
M
Остарял дизайн
M
Сложен за навигация
M
Не конвертира добре
M
Изисква постоянни обновления и поправки на бъгове
M
Изисква постоянни обновления и поправки на бъгове
M
Необясним спад в трафика на уебсайта
M
Не се класира добре в Google / Bing
M
Проблеми със сигурността
M
Зарежда бавно
M
Вече не отговаря на бранд идентичността

Не крий добрия бизнес зад посредствен дизайн!

За нас ще е удоволствие да модернизираме твоя уебсайт или онлайн магазин.

Професионален редизайн на сайт

Добрият уебсайт е този, който работи за теб. Познаваш кога един сайт е наистина добър – бърз, лесен за използване и работи безупречно на мобилни устройства. Повечето хората не се замислят за това и така трябва да бъде. Имаме експертизата да създадем безпроблемно изживяване за потребителите – уебсайт, който работи така, както трябва – безупречно.

Модерен и стилен изглед
Внимателно подбрани плъгини
Оптимизиран за повече и по-качествени лийдове/клиенти
Оптимизиран UX/UI
Оптимизиран за всички устройства и екрани
Оптимизиран за бързо зареждане

Процес на редизайн на уебсайт

Доказан процес за плавно надграждане на вашия уеб сайт.

1. Идентифициране на проблемите

Първата стъпка в процеса на редизайн е ясно да се дефинират изискванията на проекта. Трябва да знаем какво НЕ работи за теб сега и как можем да подобрим твоето онлайн присъствие.

2. Оферта

След като разберем нуждите на проекта, ще изпратим оферта за редизайн на уебсайта и срок за изпълнение. 50% от нашата такса се дължи предварително, а остатъкът при завършване.

3. Извършване на редизайн

След като получим зелена светлина, ще започнем да работим върху новия, по-добър дизайн на уебсайта. Съществуващитят уебсайт няма да бъде прекъсван и ще продължи да работи, а разработването на новия уебсайт ще се извърши на временен скрит за потребителите адрес.

4. Ревю

Когато първият драфт е готов, ще се свържем с теб, за да прегледаме уебсайта. Можете да ни изпратиш НЕОГРАНИЧЕНИ заявки за ревизия. Ще работим върху редизайна, докато не си 100% доволен от резултата.

5. Пускане на новия дизайн

След като одобриш новия дизайн, ще заменим стария уебсайт с новия. След това ще конфигурираме уебсайта да се придържа към най-добрите стандарти за сигурност и ще се уверим, че зарежда бързо.

6. Обслужване

И накрая, това е мястото, където можем да предложим още стойност – предлагаме поддръжка на уебсайта, под формата на месечен абонамент. Грижим се за възникнали проблеми, да добавяме/актуализираме/изтриваме подадено съдържание, следим за сигурността и правилната работа на сайта.

"Потърсихме решение за редизайн на нашия сайт за мода базиран на WooCommerce и се радвам, че попаднахме на професионалист като Цветан. Притежава изключително ценно и рядко качество в днешно време - да желае да направи клиента доволен, а не просто да отчете свършена работа. След като виждахме, че някоя предложена идея не сработи по начина, по който очаквахме и я допълвахме, той откликваше без възражения и задаваше уместни въпроси. Дори сам предлагаше допълнения. Работи акуратно и бързо - спази всички срокове и комуникацията вървеше без паузи. Ако си търсите професионалист, който да поеме грижата да сте доволни и да реализирате идеите си на разумна цена, свържете се с него!"

Пламен Дечев
luisaspagnolibg.com

"Pixadoro ми помогнаха да изградя целия уебсайт на Tax Monkey от нулата. Работили сме заедно и по много други неща и винаги бих избрал да работя с тях."

Никола Пенчев
Адвокат и данъчен консултант, taxmonkey.bg

"Още със старта на QuestionMarks знаехме, че Pixadoro ще е нашият избор за уеб дизайнер. Сайтът ни стана точно отражение на това, което сме ние и което искахме клиентите да виждат в нашите услуги, а зад това стоят талантът и работата на Pixadoro."

Ива Семенкова
questionmarks.eu

"Работата ми с Цветан е пример за онези дългосрочни и устойчиви партньорства, за които четем материали като рецепти за успех. Избрах го съвсем случайно и вече над 5 години той е моята дясна ръка за дейностите, които са важни и за които digital support е необходимост. Лесно и гладко се случват нещата."

Десислава Десева
Консултант финанси и животозастраховане, deseva.com

"Свързахме се с Pixadoro в търсене на решение за единичен процес, но скоро след това поверихме на уеб студиото цялостното администриране и поддръжка на сайта ни. Комуникацията с Цветан е бърза, гладка и надеждна и знаем, че можем спокойно да се концентрираме върху творческата част на нашия бизнес."

Панайот Стефанов
Списание Нула32, nula32.bg

Защо уеб студио Pixadoro?

От 9 години развиваме WooCommerce базирани онлайн магазини, следим всички новости в екосистемата и прилагаме най-добрите практики, за да са сайтовете модерни, бързи, отличими, конвертиращи. Имаме поглед върху всички технологии и се справяме с всякакви проблеми.

Независимо дали търсиш някой, който да ъпгрейдне текущ онлайн магазин, отстрани проблеми и бъгове, да преработи или да направи цялостен редизайн на магазина ти, в Pixadoro ще намериш сигурен партньор.

И ако просто наистина не си сигурен от какво се нуждаеш, свържи се с нас за консултация.

Още от Pixadoro

Интеграции с WordPress

Съдействаме за интеграция на външни приложения към WordPress (WooCommerce) – имейл маркетинг, дигитален маркетинг, реклама, анализ на трафика, автоматизации, CRM и др.

Google

Analytics
Search Console
Tag manager
Optimize
Ads / Adsense

Други

Facebook / LinkedIn Pixels
Yandex / Bing
Social login
Zapier / IFTTT

Hotjar / Crazyegg

Други

Mailchimp / Mailerlite
CRM
Trello / Todoist
Discord / Slack
И още, само попитай :)

Полезно от Блога

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Много собственици на стартиращи онлайн магазини търсят решение за бързо и лесно пускане на своя магазин на пазара. Често поради липса на ресурси, време за проучване или нуждата магазинът да бъде пуснат възможно най-скоро се избира някоя SAAS (software as a service)...

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Значението на онлайн магазините става все по-голямо във времена на световна пандемия. Това мотивира повечето търговци и предприемачи да изградят свои уебсайтове и да пренесат бизнесите си онлайн. Създаването на сайт звучи като лесна задача, но всъщност крие някои...

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Ако искаш да ускориш своя WordPress сайт, намаляването на размера на изображенията е една голяма стъпка в тази посока. Средно изображенията представляват около половината от размера на уеб страницата, така че дори малките подобрения могат да доведат до големи...