Редизайн на уебсайт с WordPress

Подобрете своя уебсайт или онлайн магазин.
Включваме и 1 месец безплатна поддръжка, за да се уверим, че всичко работи безпроблемно.

Имате ли нужда от редизайн на уебсайта?

Посетителите се нуждаят само от 5 секунди, за да формират мнение за това, което виждат и преживяват на уеб страницата. През следващите 5 секунди, 94% от потребителите създават солидно впечатление, което е трудно да се промени по-късно. С други думи, възможностите за придобиване на клиент са изключително ограничени във времето. Висококачественият UI и UX дизайн представляват най-добрата стратегия за бързо установяване на впечатляващ имидж на вашия бранд и спечелване на доверието на бъдещите клиенти.

%

от посетителите напускат уебсайт с лош UI/UX дизайн

%

от посетителите вземат решение да станат клиент въз основа на уебсайта на компанията

млрд. годишни приходи се губят от бавно зареждащи се уебсайтове за онлайн търговия

Източник: Hubspot, Econstultancy

Ако някоя от следните точки резонира с текущия ви уебсайт, може би е време да обмислите редизайн:

M

Не работи добре на мобилни и таблетни устройства

M
Остарял дизайн
M
Сложен за навигация
M
Не конвертира добре
M
Изисква постоянни обновления и поправки на бъгове
M
Изисква постоянни обновления и поправки на бъгове
M
Необясним спад в трафика на уебсайта
M
Не се класира добре в Google / Bing
M
Проблеми със сигурността
M
Зарежда бавно
M
Вече не отговаря на бранд идентичността

Не крийте добрия бизнес зад остарял дизайн!

За нас ще е удоволствие да модернизираме вашия уебсайт или онлайн магазин.

Професионален редизайн на сайт

Добрият уебсайт е този, който работи за вас. Познаваш кога един сайт е наистина добър – бърз, лесен за използване и работи безупречно на мобилни устройства. Повечето хората не се замислят за това и така трябва да бъде. Имаме експертизата да създадем безупречно потребителско изживяване.

Модерен и стилен изглед

Внимателно подбрани плъгини
Оптимизиран за повече и по-качествени лийдове/клиенти
Оптимизиран UX/UI
Оптимизиран за всички устройства и екрани
Оптимизиран за бързо зареждане

Процес на редизайн на уебсайт

Доказан процес за плавно надграждане на вашия уеб сайт.

1. Идентифициране на проблемите

Първата стъпка в процеса на редизайн е ясно да се дефинират изискванията на проекта. Трябва да знаем какво НЕ работи за теб сега и как можем да подобрим твоето онлайн присъствие.

2. Оферта

След като разберем нуждите на проекта, ще изпратим оферта за редизайн на уебсайта и срок за изпълнение.

3. Извършване на редизайн

След като получим зелена светлина, започваме работа върху новия, по-добър дизайн на уебсайта. Съществуващитят уебсайт няма да бъде прекъсван и ще продължи да работи, а разработването на новия уебсайт ще се извърши на временен, скрит за потребителите адрес.

4. Ревю

Когато първият драфт е готов, ще се свържем с вас, за да прегледате уебсайта. Можете да ни изпращате НЕОГРАНИЧЕНИ заявки за корекции. Ще работим върху редизайна, докато не сте 100% доволни от резултата.

5. Пускане на новия дизайн

След като одобрите новия дизайн, ще заменим стария уебсайт с новия. След това ще конфигурираме уебсайта да се придържа към най-добрите стандарти за сигурност и ще се уверим, че зарежда бързо.

6. Обслужване

И накрая, това е мястото, където можем да предложим още стойност – предлагаме поддръжка на уебсайта, под формата на месечен абонамент. Грижим се за възникнали проблеми, да добавяме/актуализираме/изтриваме подадено съдържание, следим за сигурността и правилната работа на сайта.

Защо Pixadoro?

Един солиден, добре планиран и изработен уебсайт може не само да ви отличи от конкуренцията, но и да добави допълнителна стойност, привличайки повече клиенти и последователи.

11 години опит: Вече повече от десетилетие развиваме WordPress и WooCommerce базирани уебсайтове, следим всички новини в екосистемата и прилагаме най-добрите практики. Нашите сайтове са модерни, бързи, отличими и високо конвертиращи. Разполагаме с експертиза във всички технологии и успешно разрешаваме всякакви проблеми.

Пълен спектър от услуги: Независимо дали се нуждаете от ъпгрейд на текущия си уебсайт, отстраняване на проблеми и бъгове, преработка или цялостен редизайн, в Pixadoro ще откриете надежден партньор.

Консултиране: Ако не сте сигурни от какво точно се нуждаете, свържете се с нас за консултация. Ние ще ви помогнем да изберете най-доброто решение за вашия уебсайт.

Още от Pixadoro

Интеграции с WordPress

Съдействаме за интеграция на външни приложения към WordPress (WooCommerce) – имейл маркетинг, дигитален маркетинг, реклама, анализ на трафика, автоматизации, CRM и др.

Google

Analytics
Search Console
Tag manager
Optimize
Ads / Adsense

Други

Facebook / LinkedIn Pixels
Yandex / Bing
Social login
Zapier / IFTTT

Hotjar / Crazyegg

Други

Mailchimp / Mailerlite
CRM
Trello / Todoist
Discord / Slack
И още, само попитай :)

Полезно от Блога

Значението на продуктовите филтри в електронната търговия

Значението на продуктовите филтри в електронната търговия

Проучване, направено от BigCommerce, открива, че: 34% от уебсайтовете предоставят лошо изживяване при филтриране, като предлагат на потребителите дори ако имат най-основните продуктови изисквания 50% от уебсайтовете осигуряват посредствено изживяване при филтриране:...

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Много собственици на стартиращи онлайн магазини търсят решение за бързо и лесно пускане на своя магазин на пазара. Често поради липса на ресурси, време за проучване или нуждата магазинът да бъде пуснат възможно най-скоро се избира някоя SAAS (software as a service)...

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Значението на онлайн магазините става все по-голямо във времена на световна пандемия. Това мотивира повечето търговци и предприемачи да изградят свои уебсайтове и да пренесат бизнесите си онлайн. Създаването на сайт звучи като лесна задача, но всъщност крие някои...