Миграция на онлайн магазин към WooCommerce

Не си доволен от текущия си онлайн магазин? Извършваме миграция от Magento, CloudCart, Shopify, OpenCart и други платформи към WooCommerce безпроблемно.

Как управляваме миграцията към WooCommerce?

Pixadoro има опитът и експертизата за планирано безпроблемно мигриране на твоя онлайн магазин към WooCommerce.

  1. Създаваме нова инсталация на WordPress в тестова среда и изграждаме функционалностите на онлайн магазина с WooCommerce.
  2. Създаваме категориите, типове постове и таксономиите на стария уебсайт, запазваме структурата на URL, за да се подготвим за цялостна миграция на данни.
  3. Мигрираме всички данни (постове, снимки, продукти, клиенти, страници, контактни форми и др.) към новия онлайн магазин, запазвайки SEO на отделните страници/постове/продукти.
  4. Създаваме план за публикуване на новия уебсайт, който да минимизира прекъсвания на сайта.
  5. След успешна миграция, проверяваме всичко дали работи коректно и без грешки.
Грижим се за интеграцията с платежни и доставни методи и фактуриране:
Stripe, Paylike, 2Checkout, ePay, EasyPay, Paypal, банков път, наложен платеж и др.
Еконт, Спиди

Искаш да мигрираш твоя онлайн магазин към WooCommerce?

За нас ще е удоволствие да го осъществим.

Защо WordPress?

Най-популярната CMS платформа, задвижваща повече от 39% от всички уебсайтове.
Сигурност – WordPress няма да спре да бъде поддържан утре. Разработен през 2003 г., WordPress ще продължи да се развива с нови функционалности, актуализации, сигурност, екосистема и WordPress общност.
Огромна екосистема от плъгини и теми.
Универсална платформа – блог, магазин, форум – каквото ти е необходимо.
Изключително лесен и интуитивен за администриране.

Защо да мигрираш онлайн магазина към WooCommerce?

Към април 2021, WooCommerce задвижва близо 30% от всички онлайн магазини.
Безплатна платформа – няма месечна/годишна такса за основните функционалности.
Лесна за използване, надграждане и модифициране.
Изключително лесен и интуитивен за администриране на поръчките.
Не е само онлайн магазин – тъй като е WordPress базиран, това включва всички възможности, които дава платформата – ландинг страници, блог и др.

"Pixadoro ми помогнаха да изградя целия уебсайт на Tax Monkey от нулата. Работили сме заедно и по много други неща и винаги бих избрал да работя с тях."

Никола Пенчев
Адвокат и данъчен консултант, taxmonkey.bg

"Още със старта на QuestionMarks знаехме, че Pixadoro ще е нашият избор за уеб дизайнер. Сайтът ни стана точно отражение на това, което сме ние и което искахме клиентите да виждат в нашите услуги, а зад това стоят талантът и работата на Pixadoro."

Ива Семенкова
questionmarks.eu

"Работата ми с Цветан е пример за онези дългосрочни и устойчиви партньорства, за които четем материали като рецепти за успех. Избрах го съвсем случайно и вече над 5 години той е моята дясна ръка за дейностите, които са важни и за които digital support е необходимост. Лесно и гладко се случват нещата."

Десислава Десева
Консултант финанси и животозастраховане, deseva.com

Защо уеб студио Pixadoro?

От 9 години развиваме WooCommerce базирани онлайн магазини, следим всички новости в екосистемата и прилагаме най-добрите практики, за да са сайтовете модерни, бързи, отличими, конвертиращи. Имаме поглед върху всички технологии и се справяме с всякакви проблеми.

Независимо дали търсиш някой, който да ъпгрейдне текущ онлайн магазин, отстрани проблеми и бъгове, да преработи или да направи цялостен редизайн на магазина ти, в Pixadoro ще намериш сигурен партньор. И ако просто наистина не си сигурен от какво се нуждаеш, свържи се с нас за консултация.

Полезно от Блога

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Ако искаш да ускориш своя WordPress сайт, намаляването на размера на изображенията е една голяма стъпка в тази посока. Средно изображенията представляват около половината от размера на уеб страницата, така че дори малките подобрения могат да доведат до големи...

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

От средата на Юни 2021, Google въвежда Core Web Vitals (Основни показатели за мрежата) като ранкинг фактор при класирането на сайтовете в SERP (Search Engine Results Page). Обикновено, когато Google обяви актуализация, която ще повлияе на класирането при търсене,...

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Скоростта на всеки WordPress сайт играе критична роля както при потребителския опит (User Experience - UX), така и при SEO оптимизацията за търсачки. Уеб страниците, които зареждат бавно може да повлияят негативно на класирането на сайта в търсачките, както и да са...