Миграция на онлайн магазин към WooCommerce

Не си доволен от текущия си онлайн магазин? Извършваме миграция от
CloudCart, OpenCart, Magento, Shopify, Shopiko, GombaShop
и други платформи към WooCommerce безпроблемно.

Как управляваме миграцията към WooCommerce?

Миграцията на онлайн магазин не е лесна задача и често има много фактори, които трябва да се вземат предвид, за да мине всичко гладко. Pixadoro има опитът и експертизата за планирано безпроблемно мигриране на твоя онлайн магазин към WooCommerce.

  1. Създаваме нова инсталация на WordPress в тестова среда и изграждаме функционалностите на онлайн магазина с WooCommerce.
  2. Създаваме категориите, типове постове и таксономиите на стария уебсайт, запазваме структурата на URL, за да се подготвим за цялостна миграция на данни.
  3. Мигрираме всички данни (постове, снимки, продукти, клиенти, страници, контактни форми и др.) към новия онлайн магазин, запазвайки SEO на отделните страници/постове/продукти.
  4. Създаваме план за публикуване на новия уебсайт, който да минимизира прекъсвания на сайта.
  5. След успешна миграция, проверяваме всичко дали работи коректно и без грешки.
Грижим се за интеграцията с платежни и доставни методи и фактуриране:
Stripe, Paylike, 2Checkout, ePay, EasyPay, Paypal, банков път, наложен платеж и др.
Еконт, Спиди
Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

От Блога

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

В тази статия разглеждаме какви са необходимите стъпки за успешна миграция на един онлайн магазин от платформата CloudCart към WooCommerce и как да заобиколим някои ограничения при експорта на продукти, категории и съдържание.

Искаш да мигрираш твоя онлайн магазин към WooCommerce?

За нас ще е удоволствие да го осъществим.

Защо WordPress?

Най-популярната CMS платформа, задвижваща повече от 39% от всички уебсайтове.
Сигурност – WordPress няма да спре да бъде поддържан утре. Разработен през 2003 г., WordPress ще продължи да се развива с нови функционалности, актуализации, сигурност, екосистема и WordPress общност.
Огромна екосистема от плъгини и теми.
Универсална платформа – блог, магазин, форум – каквото ти е необходимо.
Изключително лесен и интуитивен за администриране.

Защо да мигрираш онлайн магазина към WooCommerce?

Към април 2023, WooCommerce задвижва близо 30% от всички онлайн магазини.

Безплатна платформа – няма месечна/годишна такса за основните функционалности.
Лесна за използване, надграждане и модифициране.
Изключително лесен и интуитивен за администриране на поръчките.
Не е само онлайн магазин – тъй като е WordPress базиран, това включва всички възможности, които дава платформата – ландинг страници, блог и др.

"Потърсихме решение за редизайн на нашия сайт за мода базиран на WooCommerce и се радвам, че попаднахме на професионалист като Цветан. Притежава изключително ценно и рядко качество в днешно време - да желае да направи клиента доволен, а не просто да отчете свършена работа. След като виждахме, че някоя предложена идея не сработи по начина, по който очаквахме и я допълвахме, той откликваше без възражения и задаваше уместни въпроси. Дори сам предлагаше допълнения. Работи акуратно и бързо - спази всички срокове и комуникацията вървеше без паузи. Ако си търсите професионалист, който да поеме грижата да сте доволни и да реализирате идеите си на разумна цена, свържете се с него!"

Пламен Дечев
luisaspagnolibg.com

"Pixadoro ми помогнаха да изградя целия уебсайт на Tax Monkey от нулата. Работили сме заедно и по много други неща и винаги бих избрал да работя с тях."

Никола Пенчев
Адвокат и данъчен консултант, taxmonkey.bg

"Още със старта на QuestionMarks знаехме, че Pixadoro ще е нашият избор за уеб дизайнер. Сайтът ни стана точно отражение на това, което сме ние и което искахме клиентите да виждат в нашите услуги, а зад това стоят талантът и работата на Pixadoro."

Ива Семенкова
questionmarks.eu

"Работата ми с Цветан е пример за онези дългосрочни и устойчиви партньорства, за които четем материали като рецепти за успех. Избрах го съвсем случайно и вече над 5 години той е моята дясна ръка за дейностите, които са важни и за които digital support е необходимост. Лесно и гладко се случват нещата."

Десислава Десева
Консултант финанси и животозастраховане, deseva.com

"Свързахме се с Pixadoro в търсене на решение за единичен процес, но скоро след това поверихме на уеб студиото цялостното администриране и поддръжка на сайта ни. Комуникацията с Цветан е бърза, гладка и надеждна и знаем, че можем спокойно да се концентрираме върху творческата част на нашия бизнес."

Панайот Стефанов
Списание Нула32, nula32.bg

Защо уеб студио Pixadoro?

От 9 години развиваме WooCommerce базирани онлайн магазини, следим всички новости в екосистемата и прилагаме най-добрите практики, за да са сайтовете модерни, бързи, отличими, конвертиращи. Имаме поглед върху всички технологии и се справяме с всякакви проблеми.

Независимо дали търсиш някой, който да ъпгрейдне текущ онлайн магазин, отстрани проблеми и бъгове, да преработи или да направи цялостен редизайн на магазина ти, в Pixadoro ще намериш сигурен партньор. И ако просто наистина не си сигурен от какво се нуждаеш, свържи се с нас за консултация.

Полезно от Блога

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Миграция на магазин от CloudCart към WooCommerce

Много собственици на стартиращи онлайн магазини търсят решение за бързо и лесно пускане на своя магазин на пазара. Често поради липса на ресурси, време за проучване или нуждата магазинът да бъде пуснат възможно най-скоро се избира някоя SAAS (software as a service)...

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Защо регистрирането на търговска марка е важно за моя уебсайт?

Значението на онлайн магазините става все по-голямо във времена на световна пандемия. Това мотивира повечето търговци и предприемачи да изградят свои уебсайтове и да пренесат бизнесите си онлайн. Създаването на сайт звучи като лесна задача, но всъщност крие някои...

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Ако искаш да ускориш своя WordPress сайт, намаляването на размера на изображенията е една голяма стъпка в тази посока. Средно изображенията представляват около половината от размера на уеб страницата, така че дори малките подобрения могат да доведат до големи...