Качване на продукти в WooCommerce

Спести време и усилия с нашата бърза и професионална услуга по качване на продукти в онлайн магазин, базиран на WooCommerce.

Какво включва услугата?

Знаем, че качването на продукти може да бъде объркващо и трудно с всички възможни настройки. Ние разбираме от WooCommerce и ще качим продуктите вместо теб. За всеки продукт може да добавим:

Заглавие и описание
Продуктови снимки
Редовна / Намалена цена
SKU код
Наличност
Тегло и размери
Вариации (размери, цветове и др.)
Тагове, категории

Какво включва услугата?

Знаем, че качването на продукти може да бъде объркващо и трудно с всички възможни настройки. Ние разбираме от WooCommerce и ще качим продуктите вместо теб. За всеки продукт може да добавим:

N

1-50 продукта

1.90 лв. / продукт
Срок: 1 работен ден
N

51-200 продукта

1.60 лв. / продукт
Срок: 1-5 работни дни
N

201-500 продукта

1.40 лв. / продукт
Срок: 5-10 работни дни
N

501+ продукта

1.20 лв. / продукт
Срок: при уточнение

Защо уеб студио Pixadoro?

От 9 години развиваме WooCommerce базирани онлайн магазини, следим всички новости в екосистемата и прилагаме най-добрите практики, за да са сайтовете модерни, бързи, отличими, конвертиращи. Имаме поглед върху всички технологии и се справяме с всякакви проблеми.

Независимо дали търсиш някой, който да ъпгрейдне текущ онлайн магазин, отстрани проблеми и бъгове, да преработи или да направи цялостен редизайн на магазина ти, в Pixadoro ще намериш сигурен партньор. И ако просто наистина не си сигурен от какво се нуждаеш, свържи се с нас за консултация.

"Pixadoro ми помогнаха да изградя целия уебсайт на Tax Monkey от нулата. Работили сме заедно и по много други неща и винаги бих избрал да работя с тях."

Никола Пенчев
Адвокат и данъчен консултант, taxmonkey.bg

"Още със старта на QuestionMarks знаехме, че Pixadoro ще е нашият избор за уеб дизайнер. Сайтът ни стана точно отражение на това, което сме ние и което искахме клиентите да виждат в нашите услуги, а зад това стоят талантът и работата на Pixadoro."

Ива Семенкова
questionmarks.eu

"Работата ми с Цветан е пример за онези дългосрочни и устойчиви партньорства, за които четем материали като рецепти за успех. Избрах го съвсем случайно и вече над 5 години той е моята дясна ръка за дейностите, които са важни и за които digital support е необходимост. Лесно и гладко се случват нещата."

Десислава Десева
Консултант финанси и животозастраховане, deseva.com

Имаш нужда от качване на продукти в WooCommerce?

За нас ще е удоволствие да съдействаме.

Интеграции към WooCommerce

Съдействаме за интеграция на методи на плащане, доставка, фактуриране и други.

Stripe

Paypal

EasyPay

Спиди

Paylike

Банка

Наложен

От обект

2Checkout

ePay

Еконт

Други

Интеграции с WordPress

Съдействаме за интеграция на външни приложения към WordPress (WooCommerce) – имейл маркетинг, дигитален маркетинг, реклама, анализ на трафика, автоматизации, CRM и др.

Google

Analytics
Search Console
Tag manager
Optimize
Ads / Adsense

Други

Facebook / LinkedIn Pixels
Yandex / Bing
Social login
Zapier / IFTTT

Hotjar / Crazyegg

Други

Mailchimp / Mailerlite
CRM
Trello / Todoist
Discord / Slack
И още, само попитай :)

Полезно от Блога

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Какво е WebP и как да ускорим WordPress като намалим размера на снимките с до 35%

Ако искаш да ускориш своя WordPress сайт, намаляването на размера на изображенията е една голяма стъпка в тази посока. Средно изображенията представляват около половината от размера на уеб страницата, така че дори малките подобрения могат да доведат до големи...

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

Core Web Vitals – важни показатели за всеки сайт

От средата на Юни 2021, Google въвежда Core Web Vitals (Основни показатели за мрежата) като ранкинг фактор при класирането на сайтовете в SERP (Search Engine Results Page). Обикновено, когато Google обяви актуализация, която ще повлияе на класирането при търсене,...

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Как да подобрим TTFB и времето за реакция на сървъра при WordPress

Скоростта на всеки WordPress сайт играе критична роля както при потребителския опит (User Experience - UX), така и при SEO оптимизацията за търсачки. Уеб страниците, които зареждат бавно може да повлияят негативно на класирането на сайта в търсачките, както и да са...