Работа и кариера в Pixadoro

Открити позиции:

WordPress & WooCommerce Intern

Търсим стажант, който да поеме част от задачите по проекти, за които отговаряме. Това е отлична възможност за всеки, който иска да натрупа практически опит в реална работна среда и да развие своите умения.

За Pixadoro

Ние сме web design студио, специализирано в разработването на WordPress сайтове с високо качество, потребитителско изживяване, дизайн и функционалност.

Профил на компанията в:

Отворена комуникация

Комуникираме всички нужди и изисквания на нашите клиенти, за да гарантираме, че всяко решение отговаря на техните очаквания. Нашата цел е да създадем комфортна и непринудена обстановка, където да обсъдим бъдещия проект без излишни технически термини. Придържаме се към поставените крайни срокове и винаги сме на разположение, за да отговорим на въпроси и да предложим ясно и разбираемо обяснение за всеки етап на проекта.

Честност

Даваме точна оценка на времето и разходите, преди да започнем. Ако по някаква причина заданието е извън нашите възможности, ние открито комуникираме това с клиента и се стремим да го насочим към други квалифицирани специалисти или компании. Всеки клиент е уникален, затова обръщаме индивидуално внимание на техните нужди и изисквания.

Най-добри практики

Полагаме усилия да бъдем в крак с актуалните най-добри практики за дизайн и програмиране не само по начин, който работи, но по начин, който ще направи сайта възможно най-бърз, сигурен и лесен за използване.

Богат опит

Създаваме уебсайтове от над 11 години и имаме богат опит в WordPress, WooCommerce, CSS, JS, PHP, анализи, уеб хостинг, домейни, DNS, интеграции с API-та и приложения. Работим активно по разнообразни проекти от бизнес и корпоративни уебсайтове и персонализирани магазини до маркетплейс платформи за различни видове услуги. Нашите силни страни включват експертиза в популярни теми като Avada, Divi и Elementor, също така и в интеграцията на платежни системи, доставки, миграция на уебсайтове, сигурност и оптимизация на WordPress.

Divi
PHP
Avada
JavaScript
Elementor
Adobe Creative Suite
WordPress
WooCommerce
Adobe Creative Suite